SYDMA KONTROL HAKKINDA
SYDMA Kontrol, Radyo Frekans (RF) uygulamalarındaki bilgi birikimini ve tecrübesini, kablosuz kontrol ve otomasyon sistemleri konusunda da kullanmak ve çözümler üretmek amacı ile 2004 yılında kuruldu.
Hizmet kalitesinin ve insan-firma ilişkilerinin ticaretin en önemli unsurları olduğuna inanan firmamız, kablosuz teknolojilerin tüm otomasyon dünyasında büyük bir hakimiyet kuracağını görerek bu teknolojileri sizlere en hızlı, en ekonomik ve en kaliteli şekliyle ulaştırma uzgörevini edinmiştir. SYDMA Kontrol, hertürlü sektörün endüstriyel otomasyon ihtiyaçları için profesyonel kablosuz çözümler üretmeye odaklanmıştır.
SYDMA, ana faliyetlerinden biri olarak, ISM bandında çalışan ve endüstrinin pek çok alanında kablosuz endüstriyel otomasyon işlemlerinde kullanılan RF Modemlerin, 3. kuşak Aktif RFID sistemlerinin, kablosuz-kablolu endüstriyel ethernet cihazlarının ve kablosuz otomasyon cihazlarının ithalat-satış ve uygulmasını yapmaktadır. Bu ürünler ile analog ve sayısal bilgiler 5Km ve daha ötesi mesafelere kadar kablosuz olarak taşınabilmekte ve endüstriyel tesislere, profesyonel, kolay işletilebilir ve az bakım gerektiren çözümler sunmaktadır.
Sydma, ayrıca iş ortakları ile birlikte, hertürlü kablosuz-kablolu bilgisayar sistemleri satış ve kurulumu ile danışmanlık hizmetleri de vermektedir.
SYDMA Kontrol, Kablosuz endüstriyel otomasyon.
EL-İF Mühendislik Otomasyon Elektrik Elektronik Yazılım San. ve Tic. Ltd. Şti.
Adres : Acıbadem Mah. Şehit Şükrü Sok. 2A/A 34660 Üsküdar - İST. / Türkiye
Tel : +90 216 339 62 47 - 48 Faks: 0216 327 63 55
E-Posta : info@sydma.com, satis@syma.com
Web : www.sydma.com, www.kontrolturk.com
ADIMIZ
ADIMIZI BİZİ ÇOK ETKİLEYEN BU ANTİK KENTTEN ALDIK (SYDMA)
Sydma, Xanthos Vadisi'nin en ilginç antik kentlerinden biri. Yolu biraz sapa kaldığından , daha çok arkeoloji meraklılarının ve yabancı turistlerin uğradığı bir ören yeri. Burası da bölgedeki bir çok antik yerleşim gibi henüz tam olarak kazılmamış. Sydma'nın en dikkat çekici karakteristiği , kalıntıların köy yaşamıyla iç içe olması. Ekili alanlarda , birden karşınıza görkemli mezarlar çıkıyor. Köy evlerinde ya da eğilen ağaçların altlarında sütunlar kullanılmış. Mermer bloklar yalak görevi görüyor. Etrafa dağılmış mermer kalıntıların arasında keçi sürüleri dolaşıyor. Dodurga köyüne bağlı Hisar mahallesinde, hayvancılık ve tütünle geçinen 35 hanenin çoğu işçi. Kendi tarlaları pek olmadığından, karakeçilik ya da Letoon veya Kumlu ova'da sera işçiliği yapıyorlar. Avlusundaki hamamı ve agoranın stoasından alınarak, cephesinde yeniden kullanılan sütunları görmek için camiye uğrayabilirsiniz.
Tepedeki Bizans dönemine ait harap haldeki kaleyi zar zor fark edeceksiniz. Kalıntılar arasında görülebilecek en belirgin yapılar, nekropolde. Dere yatağından yaklaşık 300 metre yürüyerek, kocaman bir palamut ağacının bulunduğu yerden, üst üste yığılan taşlarla meydana getirilen duvarın üzerinden atlayarak nekropole varılıyor. Tarladan ilerlerken, farklı mezarların arasından geçeceksiniz. Her yerinde çalıların fışkırdığı ve etrafında keçilerin dolaştığı , çoğu üçgen çatılı mezarların arasında biri daha ilginç . Bu mezarın, karelere bölünmüş tavanında , çiçekler ve insan yüzleri göze çarpıyor.Hemen yanı başındaki mezarın kapağında ise Eros ve iki ucunda da Medusa kabartmaları var.Ancak fazlasıyla tahrip olduklarından bunları fark edebilmek kolay değil.